# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Zašto se registrirati?

# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Uvjeti korištenja

Opće informacije

Mrežnu stranicu/aplikaciju onmymind.hr (u nastavku OnMyMind aplikacija) pokrenuo je Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije – Odsjek za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja. OnMyMind omogućuje korištenje dostupnih sadržaja i usluga prema Uvjetima korištenja koji slijede.

Svako korištenje OnMyMind aplikacije podrazumijeva da je korisnik u cijelosti upoznat s važećim Uvjetima korištenja, da su mu uvjeti jasni i da ih prihvaća. Ako korisnik nije suglasan s time, preporučuje se da ne pristupa mrežnoj stranici i ne koristi se njezinim sadržajima.

Pri korištenju OnMyMind aplikacije, a u dijelu gdje je omogućeno direktno sudjelovanje korisnika (uključujući komentare, forume, odgovore) neprihvatljivo je i strogo zabranjeno: slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način; lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge fizičke osobe; svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe izrađene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojega računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

OnMyMind uredništvo zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim Uvjetima korištenja.

Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije ne snosi odgovornost za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu i/ili naknadnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja OnMyMind aplikacije, kao ni za bilo kakav virus, pogrešku ili propust u sadržaju objavljenom na mrežnoj stranici. 

Korištenje usluga besplatnoga psihološkog savjetovanja 

Ova mrežna stranica u prvom je redu namijenjena edukaciji i osvještavanju mladih u domeni mentalnog zdravlja. Sadržaju aplikacije korisnici pristupaju na vlastitu odgovornost. Svi sadržaji su besplatni za korisnike i služe isključivo za osobne potrebe. Javna objava sadržaja koji se generirali korisnici u eventualnoj internoj komunikaciji moguća je isključivo uz suglasnost korisnika. Suglasnost za objavu podrazumijeva i suglasnost da se tekst lektorira za potrebe objave. 

Sadržaj programa i članaka objavljenih u sklopu OnMyMind aplikacije odobren je od strane stručnjaka educiranih za pružanje takve usluge (psiholozi i druge stručne osobe iz područja mentalnog zdravlja). Informacije i savjeti dobiveni putem OnMyMind aplikacije nisu zamjena za psihoterapiju ili drugu vrstu potrebne terapije, kao ni preporuka za određenu vrstu terapije. Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije ne smatra se odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz tumačenja sadržaja aplikacije.

Korištenje drugih sadržaja

U OnMyMind aplikaciji povremeno se mogu provoditi on-line istraživanja na anonimnoj i dobrovoljnoj osnovi za potrebe Zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, odnosno u svrhu planiranja intervencija usmjerenih prevenciji bolesti i promociji zdravlja građana.

Poveznice na druge mrežne stranice

Ova mrežna stranica sadržava informacije trećih strana i poveznice na druge mrežne stranice, na čiji sadržaj Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije ne može utjecati. Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije ne daje nikakva jamstva što se tiče točnosti ili drugih obilježja tih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Promjene usluga i sadržaja portala

Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obveze prethodne najave i nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Zašto se registrirati u OnMyMind aplikaciju?

Prijava u OnMyMind je potpuno dobrovoljna i služi samo da bi aplikacija mogla zapamtiti gdje si stao s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio i slično.

Ukoliko to ne želiš, slobodno nastavi s korištenjem OnMyMind sadržaja bez prijave!

Postavi OMM poveznicu na početni ekran svog mobitela.

Ako imaš Android uređaj:

  1. U desnom gornjem kutu klikni na izbornik internet preglednika.
  2. Odaberi “Add to home screen”

Ako imaš iPhone:

  1. Klikni na Share gumb na dnu ekrana
  2. Odaberi “Add to home screen”