# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Zašto se registrirati?

# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

O nama

Aplikaciju je izradio Odsjek za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja, koji je dio Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije. Čine ga stručnjaci više pomagačkih struka koji rade s djecom i mladima.

Web aplikacija OnMyMind nastala je kao odgovor na potrebe mladih koje su prepoznate u individualnom radu s njima te kroz niz razgovora i fokus grupa u kojima su sudjelovali učenici 7. i 8. razreda osnovne škole te srednjoškolci. Sadržaji aplikacije odraz su njihovog zanimanja da doznaju više o o komunikaciji, socijalnim  vještinama, rješavanju sukoba, zauzimanju za sebe, učenju i organizaciji vremena, suočavanju sa stresom, tehnikama samopomoći, odnosima s roditeljima i vršnjacima te o poteškoćama mentalnog zdravlja.

Razvoj aplikacije i pripremu sadržaja podržao je i Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci.

Više informacija o NZJZ PGŽ te Odsjeku za promicanje i zaštitu mentalnog zdravlja možete potražiti na našoj web stranici.

Za upite o radu Odsjeka možete se javiti na broj 051/335 920, a komentare i prijedloge o aplikaciji možete nam slati na onmymind@zzjzpgz.hr .

Zašto se registrirati u OnMyMind aplikaciju?

Prijava u OnMyMind je potpuno dobrovoljna i služi samo da bi aplikacija mogla zapamtiti gdje si stao s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio i slično.

Ukoliko to ne želiš, slobodno nastavi s korištenjem OnMyMind sadržaja bez prijave!

Postavi OMM poveznicu na početni ekran svog mobitela.

Ako imaš Android uređaj:

  1. U desnom gornjem kutu klikni na izbornik internet preglednika.
  2. Odaberi “Add to home screen”

Ako imaš iPhone:

  1. Klikni na Share gumb na dnu ekrana
  2. Odaberi “Add to home screen”