# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Zašto se registrirati?

# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru

Bez liječničke uputnice

Misija nam je pružanje psihološke pomoći i podrške studentima putem radionica, predavanja i edukativnih materijala. Aktivnosti Studentskog savjetovališta usmjerene su na pružanje stručne pomoći i podrške tijekom studiranja u svrhu rasta i razvoja svih sudionika obrazovnog procesa.

U Savjetovalištu se provodi individualno savjetovanje, ali i grupni rad usmjeren na prevladavanje različitih poteškoća povezanih s akademskim postignućem, odnosima s drugima, anksioznošću, depresijom, zadovoljstvom sobom. Osim toga, Studentsko savjetovalište skrbi za osiguravanje uvjeta za uspješno studiranje i prevladavanje poteškoća studentima s invaliditetom kao što su oštećenje vida i sluha, tjelesni invaliditet, kronične bolesti, višestruka oštećenja, ali i ostala zdravstvena stanja koja mogu utjecati na tijek studija.

Sve naše usluge su besplatne, a diskrecija i povjerljivost su zagarantirani. Javite nam se ukoliko procijenite da bi vam naša pomoć doprinijela kvaliteti življenja.

Način pružanja psihološke pomoći: uživo

Adresa
Ulica Mihovila Pavlinovića 1, Zadar

Radno vrijeme
Po dogovoru

Zašto se registrirati u OnMyMind aplikaciju?

Prijava u OnMyMind je potpuno dobrovoljna i služi samo da bi aplikacija mogla zapamtiti gdje si stao s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio i slično.

Ukoliko to ne želiš, slobodno nastavi s korištenjem OnMyMind sadržaja bez prijave!

Postavi OMM poveznicu na početni ekran svog mobitela.

Ako imaš Android uređaj:

  1. U desnom gornjem kutu klikni na izbornik internet preglednika.
  2. Odaberi “Add to home screen”

Ako imaš iPhone:

  1. Klikni na Share gumb na dnu ekrana
  2. Odaberi “Add to home screen”