# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Zašto se registrirati?

# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Savjetovalište za studente Pravnog fakulteta u Zagrebu

Bez liječničke uputnice

Savjetovalište je namijenjeno svim studentima/icama Pravnog fakulteta u Zagrebu neovisno o dobi, smjeru, status studiranja, vrsti problema/teškoće.

Tijekom studiranja svaki student/ica se može susreti sa različitim životnim izazovima u kojima je dodatna podrška dobro došla. Potrebu za dodatnom podrškom student/ica može imati vezano za upis fakulteta, preseljenje ili prilagodbu uvjetima studiranja već na prvoj godini studija. Potreba za dodatnom podrškom može biti vezana i uz polaganje ispita, suočavanje s neuspjehom, kod uspostavljanja novih društvenih veza i uključivanja u studentski život. Tijekom studiranja studenti/ce koji rade mogu se naći pred izazovom organizacije vremena za rad i studiranje, ili jednostavno prolaziti teži period u kojem teško usklađuju svoj studentske obveze sa svakodnevnim životom. Nadalje, izazovi s kojima se studenti/ce suočavaju mogu biti vezani  i uz druge domene njihova života  kao npr. partnerske odnose, (ne)planirano roditeljstvo, odnose s članovima vlastite obitelji kao i brojne druge probleme psihosocijalnog funkcioniranja studenta/ice, osobne poteškoće te smetnje povezane s mentalnim zdravljem.

Način pružanja psihološke pomoći: uživo, online

Adresa
Gundulićeva 10, prvi kat, soba 9

Radno vrijeme
Prema dogovoru, ponedjeljak i četvrtak

Zašto se registrirati u OnMyMind aplikaciju?

Prijava u OnMyMind je potpuno dobrovoljna i služi samo da bi aplikacija mogla zapamtiti gdje si stao s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio i slično.

Ukoliko to ne želiš, slobodno nastavi s korištenjem OnMyMind sadržaja bez prijave!

Postavi OMM poveznicu na početni ekran svog mobitela.

Ako imaš Android uređaj:

  1. U desnom gornjem kutu klikni na izbornik internet preglednika.
  2. Odaberi “Add to home screen”

Ako imaš iPhone:

  1. Klikni na Share gumb na dnu ekrana
  2. Odaberi “Add to home screen”