# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Zašto se registrirati?

# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Savjetovalište studentskog centra u Zagrebu u sklopu studentskog doma “Cvjetno naselje”

Bez liječničke uputnice

U sklopu studentskog doma „Cvjetno naselje“ možete koristiti usluge BESPLATNOG savjetovanja. Savjetovanje će se održavati prema unaprijed dogovorenim terminima i dostupno je svim studentima korisnicima usluga Studentskog centra u Zagrebu, kao i radnicima Studentskog centra u Zagrebu.

Savjetovanje za studente odnose se na teškoće prilagodbe na novo mjesto stanovanja, studij, okruženje; anksiozne smetnje, teškoće u odnosima s drugim ljudima, sramežljivost, strah od javnog nastupa; promjene u raspoloženju, gubitak interesa, povlačenje, depresivna stanja; teškoće u učenju, organizaciji vremena i gradiva, teškoće u polaganju ispita; poremećaje prehrane, , zlouporabe psiho-aktivnih droga i drugih oblika ovisnosti; podizanje svijesti o kontroliranju i sprječavanju širenja bolesti i drugim teškoćama u području osobnog rasta i razvoja.

Studenti dolaze uz prethodnu najavu i dogovor termina na kontakt brojeve telefona. Termin možete dogovori pozivom ili na WhatsApp.

Način pružanja psihološke pomoći: uživo

Zašto se registrirati u OnMyMind aplikaciju?

Prijava u OnMyMind je potpuno dobrovoljna i služi samo da bi aplikacija mogla zapamtiti gdje si stao s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio i slično.

Ukoliko to ne želiš, slobodno nastavi s korištenjem OnMyMind sadržaja bez prijave!

Postavi OMM poveznicu na početni ekran svog mobitela.

Ako imaš Android uređaj:

  1. U desnom gornjem kutu klikni na izbornik internet preglednika.
  2. Odaberi “Add to home screen”

Ako imaš iPhone:

  1. Klikni na Share gumb na dnu ekrana
  2. Odaberi “Add to home screen”