# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Zašto se registrirati?

# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Klinika za psihijatriju Vrapče

S liječničkom uputnicom

Od svojih začetaka Klinika za psihijatriju zamišljena je kao „lječilište i opskrbilište“ te „učilište“. U tome smislu, kao stožernoj psihijatrijskoj ustanovi u Republici Hrvatskoj temeljna misija svakog našeg djelovanja jest poboljšanje dobrobiti i blagostanja osoba s duševnim (ili psihičkim) smetnjama. Isto se prije svega odnosi na svakodnevno pružanje zdravstvene no i svake druge zaštite i skrbi svima onima koji su potrebiti iste.

Krajnji cilj kojemu nastojimo neprekidno težiti u tome smislu jest pružati cjelovitu, sveobuhvatnu, učinkovitu, blagotvornu i djelotvornu skrb za sve naše bolesnike. Pri tome nastojimo stalno unaprjeđivati sve procese pružanja zdravstvene skrbi, no i one koji na iste mogu utjecati, usklađujući ih sa najnovijim stručnim spoznajama i tekovinama te prilagođavajući ih potrebama osoba s duševnim smetnjama, no i svih drugih ključnih sudionika procesa pružanja, kao i cjelokupne zajednice i društva.

Način pružanja psihološke pomoći: uživo

Adresa
Bolnička cesta 32, Zagreb
Aleja seljačke bune 7a, Podsused

Zašto se registrirati u OnMyMind aplikaciju?

Prijava u OnMyMind je potpuno dobrovoljna i služi samo da bi aplikacija mogla zapamtiti gdje si stao s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio i slično.

Ukoliko to ne želiš, slobodno nastavi s korištenjem OnMyMind sadržaja bez prijave!

Postavi OMM poveznicu na početni ekran svog mobitela.

Ako imaš Android uređaj:

  1. U desnom gornjem kutu klikni na izbornik internet preglednika.
  2. Odaberi “Add to home screen”

Ako imaš iPhone:

  1. Klikni na Share gumb na dnu ekrana
  2. Odaberi “Add to home screen”