# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Zašto se registrirati?

# mladi  psiha  mentalnozdravlje  upoznajsebe

Iskorak – LGBT udruga

Bez liječničke uputnice

Zalažemo se za vrijednosti civilnog društva poput individualnih sloboda, nenasilja, ravnopravnosti, pravednosti, tolerancije i prihvaćanja različitosti, humanizma i ljubavi. Naši principi djelovanja su transparentnost, otvorenost, dobrobit LGBT zajednice i kredibilitet pred LGBT zajednicom. Jedinstveni smo po tome što se po prvi puta u našoj organizaciji okupljaju osobe kojima nije bitno pitanje različitosti u seksualnosti ili rodnom izražavanju, već ciljevi koje želimo ostvariti – jednaka prava za sve te smanjenje nasilja i diskriminacije nad građanima i građankama Republike Hrvatske.

Zato je važno istaknuti da naša organizacija okuplja zajedno i LGBT i heteroseksualne osobe koje su svijesne činjenice da nasilje nad LGBT zajednicom nije nasilje samo nad onima koji su drugačije seksualnosti ili rodnog izražavanja, već to predstavlja nasilje nad cijelim društvom.

Način pružanja psihološke pomoći: uživo

Adresa
Šenoina 26, Zagreb

Zašto se registrirati u OnMyMind aplikaciju?

Prijava u OnMyMind je potpuno dobrovoljna i služi samo da bi aplikacija mogla zapamtiti gdje si stao s lekcijom, dodijeliti ti bedževe uspjeha, znati koje si kvizove i kako ispunio i slično.

Ukoliko to ne želiš, slobodno nastavi s korištenjem OnMyMind sadržaja bez prijave!

Postavi OMM poveznicu na početni ekran svog mobitela.

Ako imaš Android uređaj:

  1. U desnom gornjem kutu klikni na izbornik internet preglednika.
  2. Odaberi “Add to home screen”

Ako imaš iPhone:

  1. Klikni na Share gumb na dnu ekrana
  2. Odaberi “Add to home screen”